fbpx

Platformă de știri și opinii

A3 îi cere 2 milioane de euro lui Țuțuianu

in Actualitate/Politică by
Banner

Antena 3 îl acționează în instanță pe vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu pentru declarații defăimătoare. Vă prezentăm comunicatul de presă transmis de Antena 3.

„Toate afirmațiile făcute de domnul Adrian Țuțuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului și a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declarațiile sunt complet denigratoare și nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acționa în instanță pe domnul Adrian Țuțuianu și îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro. 

Totodată, Antena 3 condamnă ferm propagarea unor astfel de informații mincinoase fără o minimă verificare în prealabil a veridicității afirmațiilor făcute de persoana în cauză.

În virtuatea dreptului la o corectă informare, postul nostru de televiziune solicită tuturor celor care au mediatizat alegațiile domnului Adrian Țuțuianu să publice, în egală măsură,  precizările postului nostru de televiziune”, potrivit comunicatului de presă.

Sursa: www.antena 3.ro

 

 

 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top