fbpx

Platformă de știri și opinii

Transportul public este blocat

in Actualitate by
Banner

Așa cum precizam într-un articol anterior, sindicaliștii de la Sindicatul Valahia Târgoviște, angajați ai AITT (societatea ce asigură transportul public din Târgoviște) au declanșat greva generală, așa cum anunțaseră. Încă de la ora 06.00 a zilei de 10 octombrie cursele au fost suspendate. (foto 1,)

Foto 1

Cel mai probabil, în condițiile în care nimic nu se schimbă, sindicaliștii au anunțat că vor menține greva până în data de 19 octombrie. Patronatul, în cazul de față AITT-ul, precizează următoarele:

: “(…)conducerea AITT a luat notă de decizia membrilor sindicatului “Valahia”, prin care niciunul dintre șoferii societății, membri ai sindicatului, nu au pornit pe traseele de serviciu, iar mii de călători au fost puși în situația de a nu putea folosi mijloacele de transport în comun. În fața acestei situații, conducerea AITT solicită membrilor sindicatului “Valahia” să respecte condițiile prevăzute de lege și să asigure o treime din transportul public local”

Foto 2

Greva sindicaliștilor de la AITT a făcut ca la orele prânzului stațiile pentru mijloacele de transport în comun (foto 2) să fie pline de oameni, ce așteptau, aparent în zadar, sosirea mijloacelor de transport în comun ale AITT.

Sursa foto 1-www.gazetadambovitei.ro

 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top