Regata, un brand ce se respectă!

in Actualitate/Economie by
Banner

În anii din urmă, firma târgovișteană Regata s-a dovedit a fi una dintre cele mai importante companii românești pe piața importului și distribuției materialelor de construcții.

În ultimii 25 de ani, firma a cunoscut o dezvoltare explozivă, fiind unul dintre brandurile solide de pe piața de profil din România.

Dorind să vină și mai aproape de client, Regata dezvoltă o rețea de magazine proprii în tot județul, după care, cel mai probabil, în restul țării.

Primul magazin se deschide chiar astăzi, pe strada Petru Cercel 33 B, vis-à-vis de OMV. Pentru a corecta un neajuns major de pe piață, Regata va aplica o strategie proprie, care cuprinde, printre altele, crearea unor oferte specializate, bazate în întregime pe nevoile unei anume categorii de clienți.

Magazinul de la Târgoviște, care se deschide astăzi, se adresează celor care doresc să achiziționeze materiale de construcții, pentru amenajări interioare, instalații și încălzire, oferind produse de bună calitate, la prețuri extrem de atractive.

Romeo Arvinte, Directorul Comercial Regata, se arată convins că noul proiect Regata va fi unul de succes: “…deschidem noul magazin Regata din dorința de a fi mai aproape de clienții noștri, având în vedere că în această zonă a orașului nu există un magazin de profil. Am investit în acest proiect peste un milion de euro și am creat peste 50 de locuri noi de muncă.

Totodată, noua echipă a găsit și a contribuit la formarea unui mediu de lucru stabil și profesionist. Cu acest nou concept de magazin ducem Regata în sfera de do-it-yourself și le oferim clienților noștri o nouă experiență de cumpărare.  Magazinul vine cu o gamă variată de produse, două locații specializate în instalații și amenajări interioare și cu o parcare generoasă”.

Clienții care vor trece pragul noului magazin vor putea beneficia de promoțiile pregătite special pentru ei. Printre promoțiile de la deschidere se numără placă gips-carton la 14.9 lei/bucată, roabă la 69 lei, ușă metalică la doar 239 lei sau centrală termică cu termostat cadou la doar 2.449 lei.

Pentru a descoperi oferta completă Regata, sunteți așteptați la noul magazin al companiei, pe strada Petru Cercel 33 B, vis-à-vis de OMV.

Banner