fbpx

Platformă de știri și opinii

Referendum: promovare agresivă

in Actualitate by
Banner

Cutiile poștale din blocurile târgoviștene sunt luate cu asalt. Apropierea Referendumului din 6-7 octombrie 2018 a generat, încă de la debut de săptămână, o adevărată „avalanșă”, căreia i-au căzut „victime” spațiile destinate corespondenței, amplasate la parterul tuturor imobilelor(foto 1).

Foto 1

 

Cele mai multe materiale informative, așa cum sunt denumite flyere-le ce au umplut cutiile poștale, poartă antetul site-ului www.alianta-familiilor.ro, materialele putând fi regăsite în același format la această adresă. Mesajul acestor materiale de propagandă electorală, cum sunt ele catalogate conform legii, este unul de susținere a Referendumului de modificare a art.48 din Constituția României.(foto 2)

 

Foto 2

În plus, materialele, ce sunt tipărite pe un suport de hârtie, al cărei cost este destul de ridicat, sunt împărțite cu dărnicie, nefiind ratată nici măcar o singură cutie poștală. Aceiași asociație (Alianța familiilor) îsi asumă și bannerele Pro Referendum (foto 3),  ce deja au fost amplasate și în Dâmbovița.

Foto 3

 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top