Românii nu vor circ, vor bunăstare!

in Politică by
Banner

Tensiunile din sânul PSD provoacă unde seismice în toate partidele. Mai ales în tabăra puterii, scenariile mai mult sau mai puțin posibile după ziua de mâine, fiind evaluate, cântărite, întoarse pe toate fețele, pentru a putea anticipa eventualele efecte distructive.

Dacă pentru opoziția politică, anemică și incapabilă de întocmirea unei agende publice care să capaciteze electoratul tradițional anti-PSD, ceea ce se întâmplă în partidul celor trei roze e mană cerească, pentru ALDE și pentru ceilalți parteneri ai PSD situația nu este deloc… roză.

Ionel Petre, liderul liberal-democraților dâmbovițeni, este extrem de reținut atunci când, la solicitarea Bazar Media, comentează situația.

Chiar dacă, în mod evident, nu dorește să stârnească animozități în tabăra social-democrată, Petre subliniază necesitatea împlinirii nevoii de mai bine a românilor, bunăstarea fiind, de departe, mult mai importantă decât circul ieftin pe care îl livrează politicul. Pe de altă parte, punctează liderul ALDE, este o problemă internă, de partid, pe care PSD trebuie să și-o rezolve singur.

”În primul rând trebuie menționat că este o problemă ce ține de Partidul Social Democrat, iar situația trebuie și poate fi rezolvată doar în interiorul partidului. Personal, mizez pe maturitatea celui mai mare partid din România, care, împreuna cu noi (ALDE) și-a asumat un program de guvernare ce trebuie dus la bun sfârșit. Romanii pentru asta ne-au votat. Agenda cetățeanului este pentru mine, Ionel PETRE, mult mai importantă decât tensiunile dintr-un partid.

Romanii vor bunăstare nu spectacol”, ne-a declarat Ionel Petre.

Banner