USR caută delegați pentru referendum

in Actualitate/Social by
Banner

Uniune Salvați România (USR) are, în mod cert, planuri ambițioase, pentru referendumul care bate la ușă. Deși este un partid cu structuri anemice în teritoriu, liderii partidului se străduiesc să asigure o acoperire de 100%, cu delegați din partea partidului, în Birourile Electorale ale secțiilor de votare.

Cum în mod evident o astfel de întreprindere depășește resursele umane ale Uniunii, USR recurge la o strategie de PR, demarând recrutarea sub culorile partidului a tuturor celor care doresc să se implice.

Într-un material de presă, USR apelează la simpatizanții partidului, în primul rând, cerându-le să reprezinte Uniunea în secțiile de votare.

Vă prezentăm, integral, materialul primit din partea USR Dâmbovița.

”Apărăm împreună democrația, înscrie-te ca delegat USR! Oficial, în weekendul 6-7 Octombrie 2018, va avea loc referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție. Este extrem de important ca USR să participe cu delegați în toate secțiile de votare!
Va fi un referendum fără sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot, adică nu vom ști care este prezența reală la urne, deși acest lucru este fundamental pentru ca referendumul să fie valabil.
USR, ca partid parlamentar, trebuie să trimită un delegat în fiecare secție de votare pentru a se asigura de corectitudinea procesului electoral.
Membrii USR se vor mobiliza pentru a acoperi cât mai multe secții de votare, dar sunt peste 19.000 secții la nivel național, așa că facem apel la simpatizanții partidului și la cetățenii care vor să fie delegați din partea USR, să se adreseze oricărui membru USR cunoscut sau la  sediul filialelor USR Târgoviște (bd. Independenței bloc 3A parter ap 1, zona „Caraiman”) și Moreni (tel. 0732.688.208) pentru a putea fi prezenți într-o secție de votare pentru referendum.
Detalii suplimentare: opțiunea de a fi delegat al USR într-o secție de votare din localitatea dorită o puteți exprima (nume, prenume, localitatea de reședință si opțiunea localității unde doriți să participați), printr-un simplu sms transmis  la nr de apel 0725 109 728, va rugam numai intre orele 10-21. Ulterior acestui sms, vă sunăm noi pentru fixarea înscrierii dumneavoastră.
Exemplu de sms: ” Sunt Popescu Ghe. Vasile din Mun. Moreni, as dori sa
fiu delegat din partea USR intr-o secție de votare din Mun. Moreni (sau din com. BRĂNEȘTI), jud. Dâmbovița”.
Este bine de știut că  delegații nu trebuie să fie neapărat membri USR, iar activitatea în secția de votare se remunerează de către stat cu aproximativ 250 de lei net.

Înainte de votare, delegații amenajează secția de votare, verifică materialele (buletinele de vot, listele electorale, cabinele de vot, ștampilele, rechizitele) și sigilează sala. În zilele de votare, sâmbătă 6 octombrie și duminică 7 octombrie,
delegații verifică actele de identitate, pun alegătorii să semneze pe listele electorale, înmânează ștampila și buletinele de vot.
Programul de vot va fi de la ora 7 la ora 21 în fiecare dintre cele două zile. Aceeași persoană trebuie neapărat să participe ca delegat în ambele
zile de votare. După încheierea votării, delegații numără voturile și întocmesc
procesele-verbale de constatare a rezultatelor votării.

Toți delegații vor primi în timp util un ghid detaliat și, de asemenea, USR va organiza și traininguri video.
Înscrie-te ca delegat USR și apără respectarea regulilor!

Uniunea Salvaţi România”

Banner