fbpx

Platformă de știri și opinii

Scandal PSD: Comănescu, fără comentarii!

in Politică by
Banner

 Despre scandalul din PSD, legat de debarcarea (eventuală)  lui Liviu Dragnea de la șefia social-democraților, informațiile provenite din rândul liderilor PSD lipsesc aproape cu desăvârșire. Toate ștririle sunt “pe surse” iar confirmarea semnării ipoteticei scrisori în care lideri de organizații PSD cer demisia șefului Dragnea este negată de toată lumea.

În Dâmbovița, organizație condusă, atât de facto cât și de jure, de către Adrian Țuțuianu, se pare că nimeni nu își asumă vreo declarație, în afara celor expuse de către senatorul PSD. Dacă în unele județe președinții de Consilii Județene (n.r. în cele mai multe cazuri și șefi ai organizațiilor PSD județene PSD) se spune că ar fi printre semnatarii scrisorii, în Dâmbovița nu există acest dubiu, pentru simplul motiv că președintele CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu (foto articol), deși membru PSD, nu are (nu vrea?) să aibă o părere. Întrebat despre subiect acesta a replicat că:

“Dați-mi voie să nu fac prea multe comentarii. Nimănui nu o să-i facă bine „scandalele”(sic!) din niciun partid, dar consider că PSD-ul este un partid mare și care o să-și rezolve problemele, așa cum a făcut-o de fiecare dată (…) ne afecteză pe toți, ca și (sic!)  membri PSD, pentru că nu ne convine neapărat (??) situația creată, dar sunt convins că PSD-ul o să-și rezolve problemele, pentru că fiind cel mai mare partid din România a mai trecut prin momente de criză și lucrurile s-au rezolvat”

declarație, Daniel Comănescu, 17.09.2018

 Cele mai recente informații (“pe surse“) sunt că organizațiile județene care vor retragerea lui Dragnea sunt: Olt, Argeș, Giurgiu, Brăila, Ilfov, Dâmbovița, Bistrița, Prahova, Vrancea, Vaslui, Buzău, Constanţa, Cluj, Caraş Severin, Timiș, București și trei organizații de sector, iar cea mai recent cooptată este organizația Cluj. (listă întocmită de hotnews.ro)

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top