• gs2.jpg
  • gs1.jpg
  • gs3.jpg
  • gs4.jpg
  • gs5.jpg
  • gs2-1.jpg
  • gs6.jpg
  • gs7.jpg
  • 14316700_304080363298874_8394004945036395608_n.jpg

Eroii pompieri, eroii noștri!

in Actualitate by
Banner

Cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Națională a Pompierilor, organizate de Inspectoratul Județean pentru situații de Urgență ”Basarab I”, conducerea GEO-STING a premiat performanța celor care, și anul acesta, au dovedit că sunt cei mai buni din județ, în competiția profesională a Serviciilor Private pentru Situații de Urgență.

De asemenea, au fost recompensați echipajele de elevi dâmbovițeni care participă constant la competițiile de profil, obținând performanțe notabile.

Mai mult decât atât, GEO-STING a sărbătorit la ea acasă Ziua Națională a Pompierilor! De Ziua Națională a Pompierilor, a fost gazdă primitoare pentru elevii Școlii Gimnaziale ”Smaranda Gheorghiu” din Târgoviște, pentru reprezentanții autorităților publice de la nivel județean, național, reprezentanți ai mediului de afaceri, clienți și colaboratori.

Ziua a debutat cu vizita copiilor, un moment emoționant, veselia și curiozitatea fiind cuvintele de ordine. Autospecialele de intervenție și de comandă, demonstrațiile de utilizare a stingătorului sau de acordare a primului ajutor au constituit principalele atracții. Un moment inedit a fost apariția ”astronautului”, a unuia dintre pompieri Companiei, care a îmbrăcat, spre delectarea celor mici, un costum de intervenție aluminizat.

Reprezentanții GEO-STING, alături de părinți, cadre didactice au împărtășit bucuria și entuziasmul copiilor care au dat dovadă de foarte multă receptivitate și istețime.

Pentru că 13 septembrie este un moment de referință în istoria României, Georgică Dumitru, administratorul companiei GEO-STING, de a transmite un mesaj de recunoștință pentru pompierii care s-au jertfit în 1848 luptând pentru împlinirea dorinței naționale de autodeterminare.

Cu același prilej, Dumitru a transmis un mesaj de conștientizare a autorităților, inclusiv a parlamentarilor prezenți, asupra importanței sprijinirii acestui sector privat de activitate care constituie o componentă importantă a economiei naționale, prin asigurarea unui climat legislativ coerent și predictibil. 

Felicitări, Geo-Sting, pentru plusul de strălucire adus sărbătorii eroilor pompieri!

Banner