fbpx

Platformă de știri și opinii

CSM Târgoviște revine în elită

in Sport by
Banner

Șase formații vor face parte din prima grupă valorică a Ligii Naționale de Baschet Feminin în sezonul 2018-2019: Sepsi Sf. Gheorghe, CSM Satu Mare, U Cluj, Țara Bârsei 2011 Brașov, ICIM Arad și CSM Târgoviște.

Tragerea la sorți a țintarului pentru prima fază a noului sezon a avut loc astăzi, la sediul FR Baschet. Multiplă campioană a României, CSM revine în elita baschetului românesc după un campionat petrecut în Liga a II-a, din motive cunoscute doar de diriguitorii clubului de la acea vreme.

“Am reușit să efectuăm câteva transferuri, încercăm să rezolvăm și litigiile de la FIBA și să revenim, în scurt timp, echipa cu pretenții de care își amintesc iubitorii de baschet din Târgoviște”, transmit oamenii din club. CSM va debuta în noul sezon al LNBF pe terenul lui Sepsi, în primul week-end din octombrie.

Primul joc de pe teren propriu din stagiunea 2018-2019 va fi cu U Cluj, cel mai probabil pe 13 octombrie. Până la meciurile din campionat amintite mai sus, CSM va juca în turul I al Cupei cu CSM Târgu Mureș, pe 26 și 29 septembrie.

Apel către suporteri

Întărită, pentru moment, cu Ancuța Stoenescu, Tunde Kilin și Gabriela Irimia, CSM Târgoviște are planuri mari pentru noul sezon al LNBF. În eventualitatea fericită în care FIBA va ridica interdicțiile la transferuri, CSM ar viza finala campionatului, după doi ani de (aproape) anonimat în baschetul feminin din România.

Singura formație din România care a evoluat în Euroligă vrea să joace din nou cu tribunele Polivalentei pline: “Avem nevoie de suporteri, trebuie să redevenim ce am fost. Oamenii trebuie să înțeleagă că acum nu mai vorbim despre liga a II-a, ci despre LNBF și derby-urile de aici”, e mesajul transmis suporterilor dinspre CSM.

Programul primei faze a campionatului poate fi descărcat de aici.

Foto: Cristian Dudea

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top