fbpx

Platformă de știri și opinii

Ștefan, lobby pentru Pucioasa

in Administrație by
Banner

Administrația din  Pucioasa a înțeles că numai prin atragerea de fonduri guvernamentale și europene poate dezvolta orașul. Edilii speră într-o transformare rapidă și radicală a stațiunii turistice. Se dorește modernizarea drumurilor, reabilitarea infrastructurii de apă și canal, construcția de locuri de agrement.

Unul din susținătorii acestor proiecte este deputatul Corneliu Ștefan, care sprijină, din postura de parlamentar, demersurile primăriei și ale consiliului local.

“Nu laud, dar trebuie să fim sinceri şi să spunem adevărul, că noua administraţie a oraşului Pucioasa are cele mai multe proiecte depuse pe Programul Operaţional Regional (POR), pe fonduri europene. Are 8 proiecte depuse şi aproape toate vor fi finanţate. Alte 7 proiecte sunt pregătite de UAT Pucioasa, deci, în total, 15 proiecte pe bani europeni. În maxim 5-6 ani toată infrastructura (apă, canalizare, şcoli, parcuri) din oraşul Pucioasa va fi pusă la punct. Acesta a fost şi scopul pentru care am făcut acea interpelare către doamna prim- ministru, pentru a pune în valoare cu adevărat Staţiunea Balneară Pucioasa, care va fi una de reper la nivel naţional. De asemenea, aşteptăm programul guvernamental pentru a atrage şi alte fonduri privind dezvoltarea staţiunii şi nu în ultimul rând pentru a atrage  investitori în zonă, pentru a dezvolta zona turistică din arealul oraşului Pucioasa”, a declarat deputatul PSD de Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Banner

Ultimele stiri din Administrație

Go to Top