fbpx

Platformă de știri și opinii

Țuțuianu: mitingul trebuie asumat

in Politică/uncategorized by
Banner

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu consideră că protestul de vineri trebuie asumat de partidele din Opoziţie, în special PNL şi USR, care ar fi organizatorii adevărați, iar diaspora este doar invocată.

”Este dreptul oricărui cetăţean să protesteze şi să ceară guvernului, Puterii în general, anumite lucruri, unele revendicări pot fi bine întemeiate, altele mai puţin întemeiate, dar cert este că guvernele sau majorităţile parlamentare nu se schimbă cu strada. A doua subliniere, este dreptul şi al diasporei să protesteze, dar eu cred că în momentul acesta diaspora este doar invocată, nu există o participare, să spunem, consistentă, importantă din partea diasporei şi acest miting are o participare internă foarte mare şi câţiva oameni care au venit din diverse zone ale Europei, nu ştiu, motivat sau nemotivat să protesteze”, a precizat pentru Agerpres Ţuţuianu.

El a mai spus că PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi ai protestului, iar în mai multe localităţi dâmboviţene cu primari PNL s-au organizat deplasări spre Bucureşti.

”Ceea ce este de asemenea cert, asta o putem desprinde din spaţiul virtual, e că partidele politice din Opoziţie şi în special PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi ai acestor proteste şi cei care mobilizează oamenii. În spaţiul online, cred că aţi văzut cu toţii, că astăzi, în Târgovişte, de la ora 16.00 se pleacă în Bucureşti. De asemenea în toate localităţile din sudul judeţului, unde primarii sunt liberali, sunt organizate activităţi de deplasare spre Bucureşti cu ideea de a participa la acest protest”, a adăugat Adrian Ţuţuianu.

Sursa: Agerpres

Foto: b1.ro

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top