fbpx

Platformă de știri și opinii

Boriga, manager la Steaua!

in Sport by
Banner

Fostul primar al Târgoviștei din perioada 2008-2014 va ocupa funcția de manager sportiv la CSM Steaua București Eximbank, formație care a pierdut finala LNBM cu CSU Oradea, scor 1-3, la finalul sezonului 2017-2018.

După ce a fost suspendat din funcția de primar, Boriga a activat ca voluntar la CSM Târgoviște, unde a coordonat activitatea secției de volei până în vara anului trecut. În ultimele luni, Boriga a avansat ideea implicării într-un proiect sportiv de anvergură, din afara județului, fără a oferi însă detalii. Bazarmedia.ro a aflat însă pașii făcuți de fostul primar al Târgoviștei pentru a ajunge la cel mai bogat club din România: “Gabi Szabo, cu care Boriga este prieten foarte bun, a câștigat în noiembrie 2017 postul de director plin al clubului. Primele discuții au avut loc acum o lună, iar de câteva zile Boriga a bătut palma cu clubul Primăriei Gabrielei Firea. Poziția este una onorantă, rămâne de văzut care vor fi atribuțiile din fișa postului“, vorbesc sursele noastre.

Cu cinci zile înaintea prezentării oficiale la Steaua, Boriga a oferit declarații în exclusivitate pentru bazarmedia.ro: “Este o onoare să lucrezi la un club precum Steaua București. Luni vom vorbi mai multe.”

În anul 2013, echipele de baschet masculin ale cluburilor CSA Steaua București și CSM București au încheiat un protocol de asociere, noua echipă jucând cu denumirea CSM Steaua București.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top