fbpx

Platformă de știri și opinii

xe tải chenglong 9 tấn

Târgoviștea, fruntașă și în tribune

in Sport by
Banner

Un clasament realizat de Liga2.ro cu media asistențelor din sezonul 2017-2018 al eșalonului secund o dă pe Chindia pe locul 3, în fapt același pe care s-a aflat în ierarhia pe puncte a campionatului. 1.213 spectatori au urmărit, în medie, un joc al Chindiei, iar numărul de la jocurile de acasă este încurajator, 1.706.

Pe primul loc în topul spectatorilor se află AFC Hermannstadt, 2.805 acasă și 1.827 media sezonului. La polul opus, ultimele cinci locuri din clasament sunt ocupate de echipele din București și Ilfov, fără tradiție, fără suporteri și fără galerii. Iată mediile de spectatori înregistrate la jocurile considerate pe teren propriu ale codașelor din această ierarhie: CS Afumați 99, Metaloglobus București 105, Sportul Snagov 108, Academica Clinceni 122 și CS Balotești 129.

Noul sezon al Ligii a II-a, la care vor participa, din postura de proaspăt-promovate U Cluj, Farul Constanța sau Petrolul Ploiești, cărora li se adaugă Jiul Petroșani și Aerostar Bacău, va debuta pe 4 august. Data-limită de înscriere ale competitoarelor este 15 iulie, iar țintarul va fi stabilit până la finalul acestei luni.

Ca un detaliu important, FRF ia în calcul modificarea sistemului competițional la nivelul Ligii a II-a, de unde ar urma să promoveze direct patru echipe, iar cea de pe locul 5 să meargă la baraj.

Foto: Marius Tudor

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top