ALDE face bășcălie de Ludovic Orban

in Politică by
Banner

Îi mulțumesc lui Ludovic Orban pentru ceea ce face și sper să rămână cât mai mult în fruntea partidului pentru că asta ajută ca ALDE să devină mult mai rapid a doua forță politică a României.

Ludovic Orban, a devenit ținta ironiilor din pricina manierei în care conduce PNL, transformând principalul partid al de opoziție într-o cantitate neglijabilă în ecuația politico-legislativă.

Ironiile generate de stângăciile liderului liberal culminează cu ”mulțumirile” pe care liderii ALDE i le transmit, aceștia subliniind că sunt dispuși să îl sprijine cu tot ce pot pe Orban, pentru a rămâne în fruntea PNL, astfel creându-se premisele ca ALDE să devină foarte repede a doua forță de pe scena politică.

Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița, îi transmite public lui Orban că îl susține necondiționat… pentru funcția de președinte al PNL. ”…dacă ține de mine cu ceva, îl voi susține să rămână în această funcție cât mai mult cu putință.”

În context, liderul liberal-democraților dâmbovițeni deplânge incapacitatea PNL asigura ascendentul liberalismului pe segmentul de dreapta al politicii din România.

Banner