Consilierii județeni PNL? ZERO. ZE-RO!

in Administrație/Politică by
Banner

 Activitatea consilierilor județeni ai PNL Dâmbovița este zero! Despre ce vorbim?

Singur împotriva tuturor! Împotriva tuturor celor din siajul binomului Guran-Grozavu, cel puțin. Cezar Preda, deputat PNL de Dâmbovița se dovedește o nucă prea tare pentru cei ce se află vremelnic în fruntea PNL. După luni de zile în care doar lăsa se înțeleagă că ar fi ceva probleme de comunicare și/sau colaborare între parlamentarii partidului și conducerea organizației județene, Cezar Preda a renunțat la diplomație și face declarații incendiare despre culisele fetide ale ”politicii” de sorginte liberală.

După ce a arătat cu degetul spre vârful partidului, care ar avea o mare responsabilitate pentru dezastrul din PNL Dâmbovița – deh, organizația de suflet a d-lui președinte Orban – dl. Preda se arată la fel de tăios și când vine vorba de analiza activității consilierilor județeni ai partidului, activitate sublimă prin… lipsa de concretețe! ”ZERO. ZE-RO. ZERO” – este calificativul pe care fruntașul PNL îl atribuie activității reprezentanților PNL în Consiliul Județean.

Ce le reproșează? Lipsa totală de implicare, inerția, detașarea totală de problemele cetățenilor pe care ar trebui să îi reprezinte în forul județean – și, bineînțeles, morga de persoane importante pe care o arată în public, atitudine ironizată de deputatul Cezar Preda: „…ce frumos este să te duci la Consiliul Județean la ședință să te dai mare! Pe urmă să te duci aici în Centrul Vechi să stai la o bere cu o carte… și să spui că ești consilier județean al PNL-ului. Bravo, măi. Bravo…!”

Banner