De nerefuzat: VACANȚA LA MUZEU!

in Actualitate/Lifestyle by
Banner

Pentru părinții care doresc o vacanță de vară cât mai bogată și mai… variată pentru copii lor, Complexul Național Muzeal (CNM) Curtea Domnească Târgoviște, instituție culturală subordonată Consiliului Județean Dâmbovița, vine cu o propunere de nerefuzat.

CNM organizează în perioada 16 iulie-12 august 2018 programul VACANȚĂ LA MUZEU. Programul este organizat sub forma unor module de câte o săptămână, care vor fi organizate în cele mai frumoase spații ale Complexului Muzeal, coordonatori fiind specialiștii muzeului.

Participarea este liberă, fără taxe de participare și nu implică aducerea unor materiale pentru realizarea activităților, acestea fiind puse la dispoziția participanților de către muzeu. Ne dorim să oferim oricărui copil șansa de a petrece într-un mod activ, prietenos și educativ vacanța de vară și ce loc poate fi mai atractiv decât muzeul, acest tărâm miraculos unde artefactele prind viață. Ateliere diverse, jocuri, șansa de a vedea în derulare săpăturile arheologice de la Curtea Domnească, poveștile muzeelor, Centenarul Marii Uniri pe înțelesul copiilor, meșteșuguri uitate etc,  așteaptă să fie puse în practică.

Programul se desfășoară de luni până vineri, între orele 9.00 și 12.00, și se adresează copiilor cu vârste între 6 și 12 ani, in limita a 20 de locuri pentru fiecare săptămână. Înscrierile și alte informații pot fi obținute la numărul  de telefon 0736.394.086.

Banner