fbpx

Platformă de știri și opinii

Moldovan, primele declarații

in Sport by
Banner

Viorel Moldovan a fost prezentat oficial ca antrenor la Chindia Târgoviște în Sala Florentină a Primăriei, într-o conferință de presă la care au participat reprezentanți ai autorităților locale și președintele clubului roș-albastru, Marcel Ghergu.

Moldovan a dat asigurări că vine lângă Turn să readucă echipa din Târgoviște în Liga I și că va depune toate eforturile pentru îndeplinirea acestui obiectiv, de care Nicu Croitoru și Sică Bârdeș, îndepărtați zilele trecute de pe bancă, a fost la câteva penalty-uri distanță. Redăm cele mai importante declarații din conferința de astăzi, fără a le comenta, cel puțin pentru moment:

Viorel Moldovan, antrenor Chindia Târgoviște: “Vreau sa mulțumesc celor implicați în susținerea echipei, respectiv Primăria și Consiliul Județean. Târgoviștea are tradiție în fotbalul românesc, chiar dacă această echipă este destul de tânără, înființată în 2010, dacă zic bine. Sper să realizez tot ceea ce mi-am propus aici împreună cu toată lumea, pentru a readuce Chindia în prim-planul fotbalistic din România. Recunosc că am fost contactat de săptămâna trecută de oficialii clubului. Vreau să fac o treabă frumoasă aici, vin după aproape doi ani de pauză și am găsit la Târgoviște oameni care vor performanță. Alături de mine va fi Francisc Dican, cu care am lucrat și anterior, la Auxerre. Preparatorul fizic Stelian Isac și antrenorul cu portarii, Gheorghe Păsărică, vor rămâne în staff. Ne mai trebuie 4-5 jucători pentru a face o echipă mai bună decât în acest sezon. Personal, îmi doresc ca Florea să rămână la Târgoviște. Înțeleg că aici sunt tot felul de polemici, dar vreau să mă abțin. Eu am venit doar să antrenez. Nu înțeleg de ce atâta înverșunare, nici măcar nu am jucat vreun meci. Stadionul nu arată bine, pentru antrenament am găsit un teren într-o comună aproape de Târgoviște. Am încredere că se va mișca ceva la capitolul infrastructură. Am semnat un contract valabil un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă unul doar dacă promovăm în Liga I. Chindia are nevoie de un ofițer de presă. Vreau să fiu prieten cu jurnaliștii și cu oamenii care susțin echipa”.

Daniel Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște: Suntem mândri că avem printre noi, în acest proiect, un fost component al Generației de Aur. Avem încredere în Viorel Moldovan. Ne dorim cu toții promovarea în Liga I. Cât despre stadion, nimeni nu a spus până acum că Eugen Popescu nu este terminat nici acum. Lipsesc elemente importante din structură. O să comandăm o expertiză, să vedem dacă și unde se poate investi pentru modernizarea acestui stadion. Consiliul Județean se ocupă de proiectul unui nou stadion. Noi, Primăria, luăm în calcul renovarea stadionului Eugen Popescu, dacă lucrurile nu se mișcă dincolo“.

Alin Manole, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița:Era nevoie de o schimbare pe banca tehnică. Croitoru și Bârdeș au stat patru ani. Nu au reușit să ducă echipa în Liga I (n.r cuplul Croitoru – Bârdeș a preluat echipa în 2014, pe vremea când Chindia activa în Liga a III-a). Trebuia să venim cu un suflu nou

Marcel Ghergu, președinte Chindia Târgoviște:Ca să lămurim definitiv problema, Croitoru și Bârdeș nu și-au dat demisiile. Lor le încetau contractele în 30 iunie. Discutasem pentru prelungire înainte de baraj, în cazul în care echipa promova în Liga I. Viorel Moldovan nu a fost o variantă de rezervă. Croitoru a venit miercuri și a spus că vrea să renunțe. Au fost ziariști la reunirea lotului, dar nu știu dacă trebuia să invităm noi presa la această acțiune.

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top