Biserica, donație pentru viață!

in Social by
Banner

Antonio Brezeanu, un copil frumos de nici trei anișori, se confruntă cu o boală înfiorătoare, care i-ar doborî și pe cei mai puternici, doar amintindu-i-se numele.

Diagnosticat cu o formă extrem de rară, dar nu mai puțin gravă de cancer, numita Sarcomul Ewing, Antonio are șansa de a depăși această încercare mult peste puterile lui, cu sprijinul nostru, al tuturor.

Pentru a învinge cumplita boală și a avea șansa unei vieți normale, Antonio trebuie să fie tratat în străinătate, unde ar urma să suporte o intervenție chirurgicală dificilă – și foarte costisitoare. Nu mai puțin de 200.000 de euro, ar costa intervenția și tratamentul aferent, sumă cu mult peste puterile financiare ale familiei.

Din fericire, oameni inimoși au luat asupră-le misiunea de a-i oferi viață lui Antonio. Și dacă suma de 200.000 de euro poate părea un obiectiv prea greu pentru a fi atins, Biserica se alătură celor care știu că valoarea unui om este dată de omenia de care dă dovadă, oferind o sumă importantă pentru salvarea lui Antonio.

Într-un comunicat publicat pe site-ul Arhiepiscopiei Târgoviște, se face cunoscut faptul că ”… în toate parohiile Arhiepiscopiei Târgoviștei a fost organizată o colectă pentru ajutorarea copilului Brezeanu Antonio, de aproape 3 ani, care suferă de o boală gravă. Pentru aceasta, sunt necesare investigații de specialitate și intervenții chirurgicale, ce se ridică la suma totală de 200.000 euro.”

Arhiepiscopia Târgoviște îi îndeamnă pe toți cei care pot, să contribuie la salvarea lui Antonio.

În urma colectei din Eparhia noastră, a fost strânsă suma de 65.000 lei, bani ce vor fi oferiți tatălui copilului, ca dar și manifestare a solidarității creștine și ca îndemn și pentru alții de a contribui la vindecarea acestui fiu al Eparhiei noastre.”

Cei care vor să-l ajute pe Antonio, pot face donații în lei sau în euro, în conturile:

EURO: RO22BRDE160SV43316311600 – BRD

LEI: RO97BRDE445SV04055724450 – BRD

Sursa video: youtube.com

Banner