Ponta nu-i vrea pe BARONII lui Dragnea

in Opinii/Politică by
Banner

Victor Ponta nu-i vrea în Pro România nici pe ”tatăl baronilor”, nici pe aducătorul-de-voturi-Oprișan!

Aflat la Târgoviște, în turneul național pe care l-am putea numi ”Salvarea Pro…”, fostul premier a declarat că își dorește să formeze o echipă mică, dar care să nu mai fie obligată la compromisuri. ”Nu mai pot, gata, m-am săturat, mi-a ajuns! Pro România nu va mai fi la fel din punctul ăsta de vedere”.

La întâlnirea cu presa, Victor Ponta a mai făcut câteva declarații ”tari”. Fostul președinte PSD Susține că mai mulți primari dâmbovițeni l-au sunat și și-au oferit sprijinul pentru noul proiect, după cum mai multi ”baroni” ar fi cerut să fie primiți în Pro România, iar el i-ar fi refuzat spunându-le să rămână cu Dragnea! Afirmații pe care, însă, nu le-a susținut cu nicio dovadă concretă, niciun nume care să poată confirma veridicitatea spuselor.

Având în vedere etichetele care i-au fost atribuite în perioada când era șef peste guvern și președinte PSD, declarațiile trebuie analizate cu mare precauție, existând o mare doză de probabilitate ca acei primari și/sau ”baroni” PSD care se îngrămădeau la porțile Pro România să existe doar în imaginația lui Victor Ponta și în strategia de PR a echipei sale. Caz în care, cum se spune, Victor Ponta ar fi trebuit să aștepte să i se ofere, înainte să refuze.

Deh, strugurii sunt acri!

Banner