ALDE Dâmbovița, la miting!

in Politică/Social by
Banner

ALDE Dâmbovița va fi reprezentată la București de o delegație formată din 500 de persoane. Mergem la miting pentru a susține STATUL DE DREPT.

Ionel Petre, liderul organizației județene ALDE, consideră că orice încercare de a împiedica cetățenii României să-și exprime susținerea – sau, dimpotrivă, dezaprobarea față de ceea ce se întâmplă în țară, este, mai întâi de toate, profund imorală.

”În ultimii ani am asistat la nenumărate mitinguri și manifestări care, în ultimă instanță, susțineau statul paralel și toate încălcările Constituției pe care sistemul astfel numit le comitea.

Am susținut atunci, susțin și acum, că a fost dreptul oamenilor acelora de a manifesta așa cum au simțit. Susțin, cu atât mai mult, dreptul nostru de a ne aduna acum și de a spune stop abuzurilor, stop ilegalităților, stop încălcărilor drepturilor și libertăților fundamentale, stop încălcării Constituției.

Voi fi în mijlocul manifestanților pentru a susține dreptul la justiție al celor sunt hăituiți de structuri paralele, pentru cei care, pe baza unor dosare fabricate și a unor probe falsificate, își văd carierele și viețile distruse.

Noi, spre deosebire de cei care au susținut monstruosul stat paralel, respectăm Legea, avem toate avizele legale pentru miting.

Filiala ALDE Dâmbovița susține organizarea manifestației, la care va fi reprezentată de o delegație formată din aproximativ 500 de persoane”.

Banner