fbpx

Platformă de știri și opinii

Alexandru Oprea, la Pro România

in Politică by
Banner

Revigorarea partidului Pro România, după achitarea lui Victor Ponta, se simte și în Dâmbovița. Nume importante, actuali sau foști PSD-iști și oponenți ai președintelui Adrian Țuțuianu, se alătură echipei lui Ponta.

Este vorba, printre alții, de Alexandru Oprea, ex-președinte al Consiliului Județean sau Ioan Marinescu, fost prefect. Pro Romania se mai bazeaza în Dâmbovița pe Cătălin Olteanu, fost secretar de stat, Laurențiu Cucuteanu sau  Alexandra Dincă. O delegație dâmbovițeană, destul de consistentă, a paricipat luni la lansarea Agendei Pro Romania la București.

În ultimele saptămâni, Victor Ponta a colindat țara, timp în care a „racolat” în partid mai mulți parlamenatri sau lideri locali ai PSD. Alături de Ponta vor fi și doi foști miniștri din Cabinetul său: Nicolae Bănicioiu și Ioana Petrescu. Se pare că, în urma ultimelor mutări din zona parlamentară, coaliția PSD-ALDE ar putea pierde majoritatea în Camera Deputaților. Fapt ce îi dă frisoane lui Liviu Dragnea, care a anunțat un mare miting pro-Guvern pe 9 iunie.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top