Adrian Țuțuianu, ONG-ist!

in Administrație by
Banner

După ce a renunțat la Senatul României pentru a deveni președinte de CJ și viceversa, după un (mult prea) scurt mandat de ministru la Apărare, liderul PSD Dâmbovița și-a descoperit o nouă pasiune: prietenia între popoare!

Senatorul Adrian Țuțuianu este, de ieri, președinte al Asociației de Prietenie România-China (APRC), fiind ales cu voturile a 22 de președinți de filiale ale sus-numitei ONG, prezenți la Adunarea Generală ce s-a desfășurat la Târgoviște.

Ca orice eveniment la care participă Adrian Țuțuianu, ședința AG a APRC a fost onorată de o întreagă pleiadă de stele ale politicii și administrației dâmbovițene: Daniel Comănescu, vicepreședinții, Alin Manole și Luciana Cristea, vicepreședintele Senatului, Adrian Țuțuianu, parlamentarii dâmbovițeni Oana Vlăducă și Corneliu Ștefan, vicarul eparhial – Ionuț Ghibanu, viceprimarul municipiului Târgoviște – Monica Ilie, președintele Asociației de Prietenie România-China, Filiala Dâmbovița – Gheorghe Popescu, directorul Filialei Dâmbovița a Societății de Cruce Roșie, Raul Pavelescu.

Ședința de ieri a Adunării Generale a avut ca obiective principale alegerea unui nou consiliu director și a unui nou președinte.

Candidat unic la președinția Asociației, Adrian Țuțuianu a obținut 22 din cele 24 de voturi exprimate. Proaspăt președinte de ONG, senatorul Adrian Țuțuianu a declarat că „…Asociația de Prietenie România-China are nevoie de structuri solide, de atragerea de membri importanți, pentru a crea o structură reprezentativă la nivel național, care să aibă forța necesară pentru a sta la masă cu Guvernul (…) Trebuie să ne deschidem filiale peste tot, să aducem oameni noi, persoane fizice, UAT-uri, universități și să încercăm să îmbunătățim relația cu toate asociațiile, eventual, să gândim o formă de acțiune comună, în interesul celor două state.”

Îi dorim mult succes domnului Adrian Țuțuianu, cu atât mai mult cu cât în mandatul de președinte al CJD nu a reușit să vadă transpusă în fapt niciuna dintre promisiunile de investiții majore ale RP Chineză. Poate acum se va întâmpla. Cum ar spune prietenii noștri de peste mări și țări, 祝你好运,参议员!

Banner