fbpx

Platformă de știri și opinii

Mioveni – Chindia 2-2. Egal cu de toate

in Sport by
Banner

Chindia a fost condusă de două ori la Mioveni, de o formație despre care s-a scris în ultimele săptămâni că a încurcat-o pe colega de județ FC Argeș pentru a-i netezi drumul Târgoviștei spre baraj. Spre lauda lor, galben-verzii au jucat cu onoare și în fața formației care încheie podiumul, rezultând un meci spectaculos, cu patru goluri, o eliminare și un penalty.

Năstăsie, omul care a înscris pe Nicolae Dobrin în derby-ul județean cu Argeșul, a deschis scorul marți seară la Mioveni (4). Târgoviștenii au egalat repede: Liviu Mihai a înscris din lovitură liberă (16). Aproape de finalul primei reprize, Neguț a văzut două galbene în patru minute (36, 40), primul mult prea ușor, pentru o presupusă simulare. Gazdele au intrat la cabine în avantaj și numeric, și pe tabelă: Lazăr a punctat cu un șut superb, de la 25 de metri. Chindia a mai revenit o dată, chiar în debutul mitanului secund: Florea a scos un penalty, pe care l-a transformat fără emoții. În final, Aioani a salvat miraculos în fața lui Rădescu (90+3), puștiul de lot național al Chindiei salvând un punct important pentru oaspeți, care pot pregăti de acum barajul din 9 și 13 iunie.

CS Mioveni: Croitoru – Gherghe, Ilie (Tirică, 72′), Gugu,  Alexe – Mîrzeanu (Neagu, 56′), Lazăr – Rădescu, Florescu (Balint, 81′), Ayza – Năstăsie
Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Ciobotariu, Vătavu, Dinu (Dumitraşcu, 64′) – Neguţ, Rogoveanu, Mihai, Stoica (Pencea, 90′) – Florea, Jurj (Nisipeanu. 75′)

Foto: Mihai Toboșaru

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top