Ministrul Daea vine în Dâmbovița

in Administrație/Politică by
Banner

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, vine, pe 10 mai, în Dâmbovița. Cu o frecvența de 2-3 miniștri pe lună, aproape toți titularii fotoliilor ministeriale din cabinetele Tudose-Dăncilă s-au perindat prin Dâmbovița unde, cel puțin, au aflat la prima mână problemele cu care se confruntă județul.

Despre rezultatele concrete ale vizitelor, nu sunt prea multe de spus, nefiind spectaculoase. Pentru a nu ni se putea reproșa că nu suntem constructivi, acceptăm explicația că ”a trecut prea puțin timp” de la vizitele în cauză. Ceea ce, la urma urmelor, poate fi și adevărat.

Afluxul de miniștri în județul Dâmbovița, în ultimii ani, este rezultatul strădaniei senatorului Țuțuianu, care pare convins că astfel de vizite pot determina o atitudine favorabilă județului, în sânul Guvernului. Ca să nu mai vorbim de capitalul de imagine!

În ce măsură vizita ministrului Daea va ajuta la rezolvarea unor probleme punctuale în Dâmbovița, județ cu un covârșitor procent de populație rurală (și activități în consecință), rămâne de văzut. Programul vizitei cuprinde vizite în mai multe localități din județ, dar și o întâlnire cu reprezentanți AFIR, primari, parlamentari, investitori din agricultură.

Programul complet al vizitei:

07:00 Piața 1 Mai din municipiul Târgoviște, discuții cu producătorii agricoli, comercianți și cumpărători

10:50 Deplasare la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia din Târgoviște

11:00 Întâlnire de lucru (Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia din Târgoviște) – participă reprezentanți ai Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), primari și parlamentari dâmbovițeni, beneficiari ai Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR)

13:45 Deplasare în Comuna Dragomirești

14:00 Întâlnire cu membrii Asociației Caprirom

15:00 Deplasare Dragomirești – Nucet

15:30 Vizită la SC Erbașu SA Nucet

16:10 Deplasare Nucet – Titu (Casa de Cultură)

16:30 Întâlnire cu producătorii agricoli din județ (Casa de Cultură Titu) – participă și primarii din zonă.

Banner