Disperarea poartă un nume: Grozavu

in Opinii/Politică by
Banner

Participarea celor cinci primari ai PNL la Comitetul Executiv al PSD de la Mija reprezintă, evident, trecerea de facto a acestora în tabăra lui Adrian Țuțuianu. Această manevră politică a fost anticipată în exclusivitate de BAZAR MEDIA în urmă cu 10 zile (vezi aici), sursele noastre fiind, după cum se vede, demne de încredere.

Este evident ca Adrian Țuțuianu a speculat magistral degringolada din tabăra liberalilor dâmbovițeni, dupa demisia lui Marius Caravețeanu. Mai ales că numirea lui Gabriel Grozavu ca președinte interimar al filialei județene a nemulțumit activul de partid, inclusiv pe primari. Grozavu mai realizează un record ca șef de partid: într-o singură zi pierde un sfert din primarii liberali din județ, aducând astfel zestrea primarilor  PSD la o proporție neverosimilă, 85% din primarii dâmbovițeni fiind astăzi social-democrați!

Gabriel Grozavu încearcă cu disperare să liniștească apele în partid. El a trimis un mesaj către colegii săi liberali, în care scrie că a vorbit cu cei 5, că ei nu pleacă din PNL și ca totul este „un joc mizerabil, de imagine al PSD-ului”. Și asta in condițiile în care cei cinci au fost prezenți la ședința PSD de la Mija! Ei și-au justificat prezența acolo invocând tocmai haosul din PNL. Evident, de jure, ramân la liberali, pentru că altfel și-ar pierde mandatele. Vă prezentăm mesajul lui Grozavu către liberali, scris nelizibil și cu erori gramaticale, probabil din cauza stresului:

Banner