1 Mai… altfel la Complexul de Natație

in Administrație/Sport by
Banner

1 Mai nu înseamnă doar mici, bere, manele și munți de gunoaie, cum ne-am obișnuit să vedem an de an. La Târgoviște, 1 Mai a însemnat distracție și voie bună cât cuprinde pentru sute de copii și pentru părinții lor.

Timp de mai multe ore, cea mai frumoasă bază de natație din țară, cum îi place primarului Stan să spună, a găzduit o serie de demonstrații și concursuri sportive, la care târgoviștenii au fost participanți sau spectatori, distracția fiind garantată în ambele situații.

Spre încântarea copiilor, mai ales, au fost organizate demonstrații de karate, lupte, judo, K1, dans aerobic, Zumba şi Kangoo Jumps, dar și întreceri sportive pentru cei mici.

Deschiderea evenimentului a fost asigurată de vârfurile administrației municipale, primarul Cristian Daniel Stan fiind cel care, alături de directorul Complexului Turistic de Natație, a dat startul distracției.

De altfel, pe pagina sa de facebook, Cristian Stan a mulțumit tuturor participanților – dar și celor care s-au implicat în organizare – pentru reușita zilei.

”Sărbătorim 1 Mai prin sport si voie buna. Mulțumim copiilor, părinților, sportivilor, antrenorilor și tuturor celor care participa astăzi la o activitate cu totul deosebita, găzduita de cea mai frumoasa baza de natație din Romania!”, a scris primarul pe facebook, însoțind textul cu fotografii de la eveniment.

Evident, nu au lipsit nici.. tradiționalii mici, însă fără mormanele de gunoaie care, îndeobște, însoțesc orice sărbătoare în aer liber.

Notă maximă organizatorilor, notă maximă gazdelor, notă maximă participanților.

Foto: https://www.facebook.com/cristiandanielstan2013/

Distribuie pe
Banner