fbpx

Platformă de știri și opinii

Proiect european la Inspectoratul Școlar

in Actualitate/Educație by
Banner

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Asociația “PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă”, în calitate de Beneficiar și Casa Corpului Didactic Dâmbovița (Partener 2), lansează vineri, 27 aprilie 2018, începând cu ora 11:00, proiectul ”INO-PRO – INOvație și PROgres pentru o educație școlară de calitate și incluzivă, în județul Dâmbovița”.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa Prioritară 6 „Educație și competențe”. Conferința de lansare a proiectului va avea loc la Sala de Ședințe ”Prof. Mihalache Drăghiceanu” a Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, Calea Domnească nr. 127, din Târgoviște.

Evenimentul se adresează cadrelor didactice, personalului de sprijin și membrilor echipelor manageriale din educație, dar și colaboratorilor – reprezentanți ai autorităților publice, societatea civilă, mediul academic, precum și reprezentanților mass-media. Cu această ocazie se vor prezenta activitățile proiectului, rezultatele așteptate, indicatorii prevăzuți și grupul țintă al proiectului. Proiectul propune un set de activități integrate, precum: încurajarea mobilității profesionale a cadrelor didactice, furnizarea programelor de formare și de dezvoltare de competențe pentru personalul din 14 școli asociate, dezvoltarea unei rețele de mentori la nivel local în vederea sprijinirii și încurajării debutanților, a asigurării unor servicii educaționale performante și a reducerii părăsirii timpurii a școlii de către copii.

Sursa: comunicat de presă IȘJ Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top