fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia, victorie cu Snagov

in Sport by
Banner

Chindia s-a impus cu dificultate în deplasarea de la Ștefănești, 2-1 cu Sportul Snagov. Cherchez a deschis scorul după o fază de manual (2), dar Acasandrei a înscris în propria-i poartă 13 minute mai târziu. Imediat, Neguț a închis tabela cu un șut splendid, în dreapta portarului. Până la final, Chindia a rămas în zece, după eliminarea lui Cherchez, și a fost salvată în câteva rânduri de Aioani, puștiul titularizat între buturi după gafele lui Popescu și Meilă. Chindia e pe locul 3 în clasament, loc care duce la baraj. Pe poziția a patra se află FC Argeș, 55 de puncte, cu șase mai puțin decât Târgoviștea. La mijlocul săptămânii, respectiv miercuri de la ora 17.00, Chindia joacă tot în deplasare, cu Metaloglobus, în runda cu numărul 31 a campionatului.

Sportul: Anca-Trip – Jamali, Lică (46 Huiban), Șerban, Stancu (69 Tazouti) – A. Radu – Bustea, Ferfelea, D. Munteanu, Borțoneanu (46 Ilie) – Costache. Antrenor: Valeriu Răchită.

Chindia: Aioani – Ciobotariu, Acasandrei, Vătavu, Martac – Neguț, Pencea (64 Rogoveanu), L. Mihai, C. Stoica (85 Dumitrașcu) – Florea (77 Nisipeanu), Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top