Primărie: lucrări la infrastructură

in Administrație by
Banner

Primarul Cristian Stan a făcut o evaluare a stării infrastructurii în câteva cartiere din municipiul Târgoviște. Astfel, pe lângă lucrările aferente străzilor Crăițelor și Radu Gioglovan, în perioada următoare se va interveni substanțial și pe strada Constantin Brâncoveanu, zona blocurilor B1-B6, unde va fi reabilitată o zonă de aproximativ 6000 mp.

Va fi realizată o parcare pe strada Radu cel Mare, între blocul nr. 45 și Școala „Radu cel Mare”, precum și în zona blocului G8 (în spatele noului Tribunal), se va interveni pe strada Nicolae Iorga, prin turnarea de covor asfaltic, dar și la garajele aferente străzilor Urmuz și Ion Ghica, microraionul nr. V, iar ulterior lucrările de modernizare vor avea ca obiect parcările din microraionul nr. III. Reabilitarea vizează atât asfaltarea, cât și amenajarea trotuarelor, modernizarea iluminatului public sau realizarea unor canalizări pluviale.
În paralel, continuă programul de plombare a străzilor, dar și pregătirea investițiilor noi, care se referă la modernizarea și reabilitarea în acest an a peste 30 de străzi, primele lucrări urmănd să debuteze chiar luna viitoare.

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan

Banner