Restaurant RODIV. Pentru cunoscători!

in Lifestyle/Utile by
Banner

Restaurantul RODIV din Găești surprinde nu doar vizual – lucrări ample de modernizare și amenajare chic au dus restaurantul la un nou nivel – ci și prin bucătăria de mare clasă. Bucătarii Rodiv Găești s-au specializat în Bufet Suedez Fusion, un nou concept gourmet care se aliniază tendinței din restaurantele cu pretenții.

Efortul depus pe linia modificării interiorului a fost completat de pregătirea personalului, bucătarii – chef-ii – RODIV fiind trimiși pentru specializare la celebra Academie Flavian Dobre. Chef Afilipoaie Flavian a oferit sfaturi și în bucătăria de la Găești, pentru specializarea în noul concept gourmet – Bufet Suedez Fusion Gustări Reci. Conceptul pune mult accent pe echilibrarea gusturilor, amenajarea preparatelor, dar și pe nota artistică dată deserturilor.

Dacă până mai ieri RODIV oferea condiții pentru desfășurarea unor evenimente festive de un anumit nivel, acum lucrurile au evoluat, pentru a satisface și cele mai exigente și rafinate gusturi. Oferta s-a îmbogățit în consecință, RODIV oferind mousse-uri din diferite brânzeturi, cheese-pops, preparate pe baza de Foie gras, preparate din fructe de mare și pește sau macarons sărat.

Mai mult decaât atât, oferta Restaurantului Rodiv Găești vizează și companii care doresc să organizeze mese festive cu adevărat deosebite, atât la restaurant, cât și la sediul firmelor în cauză – sau într-un alt loc.

Banner