fbpx

Platformă de știri și opinii

Acțiune filantropică a Arhiepiscopiei

in Religie by
Banner

Miercuri, 4 aprilie 2018, în apropierea sărbătorii Învierii Domnului,însoțit de Părintele Vicar și Părinți Consilieri de la Centrul Eparhial, Înaltpreasfințitul Părinte Nifon a vizitat Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei (C.S.C.) și Centrul de Servicii Sociale „Floare de Colţ” din Târgovişte, oferind daruri unui număr de 30 de copii, iar mai apoi a făcut o plăcută surpriză copiilor din programul Apartamentul protejat „Sf. Ier. Nicolae” al C.S.C.

La această acțiune social-filantropică a luat parte doamna Cristiana Bucur, Director al Direcţiei Generale Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa și reprezentanți ai presei târgoviștene.

Înaltul Ierarh s-a adresat celor prezenți evidențiind esența mesajului pascal și aratând că grija față de semenii noștri, manifestarea filantropiei și a generozității reprezintă o cale de a răspândi mesajul plin de lumină și milostivire al lui Dumnezeu, precum și un mijloc de a alunga răul, dezbinarea și ura din societatea noastră.

 

 

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Religie

Go to Top