Platformă de știri și opinii

Romică Ciobanu l-a ”bătut” pe Paraschiv

in Sport by
Banner

Petrolul Ploiești s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Moreni, într-un joc cu 2.000 de spectatori și rămâne pe primul loc în seria a III-a a Ligii a III-a.

Prahovenii antrenați de Romulus Ciobanu au rezolvat meciul din prima repriză: Arnăutu (18) și Ciocâlteu (20) au punctat în poarta lui Curchi. Petroliștii au controlat autoritar ostilitățile și continuă marșul spre promovare. De notat că jocul de la Moreni a fost urmărit de 2.000 de spectatori, asistență uriașă pentru nivelul Ligii a III-a. Petrolul a fost încurajată de câteva sute de suporteri. Față de precedenta deplasare a lupilor în Dâmbovița, respectiv cea de la Aninoasa, au lipsit incidentele.

CSM Flacăra Moreni – FC Petrolul Ploieşti 0-2 (0-2)

Marcatori: Arnăutu (18), Ciocâlteu (20).

Flacăra: Curchi – Parghel, Costache, Matei, Cernea (70 Neguţ) – Plăcintă – Neacşu (79 Rosciugă), Tocan, Negrea – Drăgan, Neguţ. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Petrolul: Bolboaşă – Antochi, Ichim, Olaru – Lambru (70 Ţicu), Chindriş, Cl. Tudor (cpt) (15 Andor), Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu (63 N. Popescu), Păun (70 Catană). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Cartonaşe roşii: Plăcintă (88), Drăgan (88).

Au arbitrat: Dragoş Istrate (Bucureşti) – Marius Badea (Rm. Vâlcea) şi Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea).

Observatori: Ioan Filip (Slatina) şi Andrei Simion (Bucureşti).

Foto: Facebook Petroluil Ploiești

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top