fbpx

Platformă de știri și opinii

Greu și cu noroc, în marș spre Liga I

in Sport by
Banner

Prima partidă din etapa a 23-a (restantă) a ligii secunde de fotbal, dintre Chindia Târgoviște și Știința Miroslava s-a dovedit a fi un meci cu mult mai greu, pentru gazde, decât se anticipa.

După ce în tur târgoviștenii s-au impus cu un categoric 9-0, pe terenul ieșenilor, partida de pe „Eugen Popescu” părea, la prima vedere, un antrenament cu public, pentru dâmbovițeni. Nu a fost așa.

Echipe:

Chindia: I. Popescu – Martac, D. Ciobotariu, Vătavu, Dumitraşcu – Neicuţescu, Rogoveanu (Pencea 68′), L. Mihai, Crinel Stoica (Nisipeanu 63′) – D. Florea, Cherchez (cpt.)(Cr. Neguţ 85′).Antrenor: Nicolae Croitoru

Ştiinţa: Turiţă – Andr. Chindriş, Moisi, H. Crişan, Seb. Bucur – Milea (cpt.) – Ambrosie (Iovu 66′), Cărăruş, Izmană (Ţapu 81′), Corban (Viorică 60′) – Buhăcianu.Antrenor: Adrian Kerezsy

Chiar dacă a început în forță și a reușit să deschidă scorul încă din minutul 6 ( Daniel Florea), iar ulterior a ratat mai multe ocazii până la pauză, echipa condusă de Nicu Croitoru a avut mari emoții pe final de meci. Oaspeții au fost aproape de a egala în minutele 73, 84 și 89, când, din interiorul careului de 16 metri, au ratat câteva ocazii importante. Pe fondul dominării oaspeților Chindia a reușit să marcheze pe contraatac, în minutul 90 (Cristian Neguț), stabilind și scorul final al confruntării : Chindia Târgoviște – Știința Miroslava 2-0 (1-0).

Chindia (55 puncte) se menține în plasa fruntașelor Ligii secunde de fotbal, Dunărea Călărași (59 puncte) și AFC Hermannstad (56 puncte), ambele echipe având un meci mai puțin disputat, decât târgoviștenii, partide ce urmează a avea loc în data de 28 Martie 2018.

Primele două locuri, la finalul campionatului, urmează a promova direct în prima ligă, în vreme ce locul trei asigură barajul pentru promovare. Momentan această poziție, cea de-a treia, pare acontată de târgovișteni, ce s-au distanțat la 11 puncte față de ocupanta locului patru, CS Afumați.

 

 

 

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top