Burleanu vs Lupescu, Rețeta dezastrului?

in Sport by
Banner

Fostul căpitan al naționalei, Ciprian Marica, s-a declarat ”dezgustat” de maniera în care cei doi pretendenți la șefia FRF,  Răzvan Burleanu și Ionuț Lupescu, acționează în campania pentru alegerile din 18 aprilie.

„Sper ca lucrurile să fie libere. Sper ca oamenii să-şi poată alege preşedintele deliberat, fără pomeni, fără mai ştiu eu ce discuţii inutile. Avem nevoie de oameni competenţi. Aş vrea să văd cât mai multe dezbateri pe tema proiectelor. E o campanie care pe mine mă dezgustă. Nu ştiu care este programul şi ce doreşte să facă Ionuț Lupescu, dar sigur într-o bună zi mă voi implica în sport”, a spus Marica la Telekom Sport.

Atât Burleanu, cât și Lupescu sunt protagoniștii unor scandaluri care zguduie serios FRF. După ce Lupescu și-a anunțat candidatura, Burleanu a lansat o serie de acuzații grave la adresa contravcandidatului său. Cee ce, se pare, a avut efect de bumerang. Fostul selecționer al naționalei, Victor Pițurcă afirmă că Ionuș Lupescu va fi ales președinte al FRF din primul tur.

Ionuț Lupescu va câștiga ușor alegerile pentru președinția FRF, din primul tur. Răzvan Burleanu a pierdut 90 la sută dintre votanți după ce a ieșit cu dezvăluirile astea. Ceea ce spune el ar trebui să însemne ceva penal. Dacă Burleanu a fost instalat la FRF și s-au făcut audituri, înseamnă că el a tăinuit aceste lucruri în scop personal.

Oricum, Ionuț Lupescu nu a fost implicat în lucrurile astea, Mircea Sandu hotăra. Nu-i putem pune lui în cârcă totul, trebuia să întrebe președintele întâi pentru orice decizie”, a declarat Victor Pițurcă la Telekom Sport.

 

Banner