Adversara Simonei în turneul de la Miami

in Sport by
Banner

Simona Halep (1 WTA) şi-a aflat prima adversară din turneul de la Miami. Liderul mondial va juca împotriva franţuzoaicei Oceane Dodin (21 de ani, 98 WTA).

Cele două nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct. Halep a intrat direct în turul doi al turneului din SUA şi vine după o eliminare în semifinalele competiţiei californiene de la Indian Wells.

 Dodin a trecut în primul tur de Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 78 WTA, scor 6-4, 7-6 (3), 6-3, după două ore şi 14 minute de joc. Halep şi Dodin nu au mai jucat niciun meci direct până în prezent. Partida este programată joi, în jurul orei 21:00.

Simona Halep a înregistrat doar două înfrângeri în sezonul de tenis din 2018. Liderul mondial a fost învins de Caroline Wozniacki în finala de la Australian Open şi de Naomi Osaka în semifinalele Indian Wells.

Dacă o va elimina pe Dodin, sunt toate şansele ca Halep să o întâlnească în următorul tur pe Angieszka Radwanska, cap de serie numărul 30. Poloneza trebuie să treacă la rândul ei de Van Uytvanck.

 

 

Banner