440 de participanți la CUPA PRIMĂVERII

in Sport by
Banner

Sâmbătă, 24 martie, se va desfășura „Cupa Primăverii” la înot. Destinată celor mai mici înotători, competiția, ajunsă la a doua ediție, este organizată de Complexul Turistic de Natație.

Organizatorii au anunțat deja o participare record, de peste 440 de copii. Participanții, cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani, pregătiți de instructori dâmbovițeni sau care se antrenează la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, fie sunt înscriși în asociațiile ACS Contratimp, Eu Pot, Anyio Aqua, Cetatea, Dolphins, Aqua Valahia, Chindia 2010, CS Apostol Adrian, Palatul Copiilor, Clubul Sportiv și Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, fie sunt elevi ai liceelor I.C. Vissarion Titu, Goga Ionescu Titu.

Evenimentul este programat pentru sâmbătă, 24 martie, cu începere de la ora 10.00, și va cuprinde patru probe: 50 m liber, 50 m picioare liber cu plută, 50 m spate, 50 m picioare spate cu plută.

Primăria Municipiului Târgoviște și Complexul Turistic de Natație vor premia toți participanții, mulți dintre ei aflați la prima lor competiție.

Partener al evenimentului este Clubul Sportiv Municipal Târgoviște.

Banner