Spectaculos: Chindia învinge Luceafărul.

in Sport by
Banner

După mai bine de trei luni, Chindia a revenit în fața propriilor suporteri cu o victorie dramatică, 2-1 cu Luceafărul Oradea, grupare care a condus pe Eugen Popescu până în minutul 75, după reușita lui Rusu, din penalty (49). Pe un teren desfundat și cu doar 300 de fani în tribunele bătrânei arene de lângă Turn, ocupanta ultimei poziții a podiumului Ligii a II-a s-a urnit greu în fața formației care o bătuse în tur, 2-1, la câteva zile după ce își anunțase retragerea din competiție.  Rusu (13) a semnat prima ocazie a bihorenilor la Târgoviște: singur cu Popescu, a alunecat în șase metri, iar mingea a ajuns în corner din respingerea lui Martac. Replica gazdelor a venit târziu: Ciobotariu (34) a nimerit bara, din centrarea lui Cherchez, căpitanul Chindiei după dezertarea lui Honciu, a doua în patru ani. La reluare, Codoban a scos un penalty discutabil, după o intervenție tardivă a lui Vătavu, când mingea era deja mult pe lângă poarta lui Popescu. Rusu a transformat pentru 0-1, iar zece minute mai târziu Popescu a salvat imperial în fața lui Antohi (59). Croitoru a mutat iar inspirat, cu Neguț și Nisipeanu (66, 68), iar jocul roș-albaștrilor s-a schimbat imediat. Chindia a revenit în joc cu o execuție fabuloasă a lui Liviu Mihai (75), șut de la 35 de metri în dreapta lui Gubea. Opt minute mai târziu, Nisipeanu, Cherchez și Neguț au creat faza din care Târgoviștea a întors de la 0-1 pentru a doua oară în trei etape, toate în 2018. Finalul a adus bucurie multă în tabăra Chindiei, care rămâne în coasta primelor clasate Dunărea și Hermannstadt, și ele învingătoare cu emoții în etapa din week-end.

Chindia: I. Popescu – D. Ciobotariu, Ov. Morariu (Cr. Neguţ 66′), Vătavu, Martac – Licu (Nisipeanu 68′), Rogoveanu, L. Mihai, Crinel Stoica – D. Florea (Dumitraşcu 83′), Cherchez (cpt.)

Antrenor: Nicu Croitoru

Luceafărul: Gudea – Balea, Oroş, Tînc, Trif – Ţegle, Feher (cpt.) – Al. Neacşa (Antohi 54′), Codoban, Rocha (Vas. Pop 46′) – Vl. Rusu (Al. Dulca 69′). Antrenor: Cristian Dulca

VEZI GOLURILE:

 

preluare DB-SPORT.RO

 

Banner