fbpx

Platformă de știri și opinii

Un monitor pentru funcții vitale a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște

in Actualitate by
Banner

Așa cum anunța încă de zilele trecute, conducerea PSD Dâmbovița s-a alăturat celor care sprijină Spitalul Județean de Urgență în această perioadă grea.

Social-democrații au achiziționat un aparat care monitorizează funcțiile vitale ale pacienților, iar de astăzi, 25 martie 2020, acesta a intrat  în dotarea instituției.

Echipa care s-a implicat în această acțiune este formată din parlamentarii PSD Dâmbovița: Corneliu Ștefan, Titus Corlățean, Carmen Holban, Claudia Gilia și Marian Țachianu.

„Aparatul este indispensabil medicilor și este primul care dă alarma în cazul detectării unei modificări în starea de sănătate a pacienților. Sperăm ca acțiunea parlamentarilor PSD Dâmbovița să fie un exemplu pentru cât mai mulți dintre noi.

Singurele arme pe care le avem la îndemână în lupta cu COVID-19 sunt respectul, solidaritatea și grija față de cei de lângă noi.

Credem cu tărie că, în aceste momente, lupta poate fi câștigată doar printr-un efort comun. În fața acestui virus, avem datoria să facem tot ceea ce este omenește posibil, iar orice lucru bine făcut este încă un semn că ne respectăm și ne susținem reciproc.

Mulțumim medicilor, asistentelor, oamenilor de pe salvări, polițiștilor și jandarmilor, farmaciștilor și tuturor celor care sunt în linia întâi în lupta cu această pandemie.”, a declarat Corneliu Ștefan, deputat PSD și președintele PSD Dâmbovița.

Sursa: PSD Dâmbovița

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top