fbpx

Platformă de știri și opinii

Hotelul ”Ceres” devine centru de carantină. Constantin Ana reacționează

in Actualitate/Administrație by
Banner

Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa, reacționează la decizia autorităților de a transforma Hotelul Ceres, din localitate, în centru de carantină.

Edilul susține că nu este normal ce se întâmplă, locul ales de autorități fiind plasat exact în centrul orașului, punându-i astfel în pericol pe toți locuitorii orașului.

Mai mult decât atât, Constantin Ana susține că nici măcar nu a fost informat oficial despre această decizie și că firesc ar fi ca și celelalte orașe din județ să se implice în căutarea de spații care să fie folosite pentru carantinare.

„Cu tristețe, dar și cu speranță vă anunț faptul că Pucioasa va sta în prima linie în lupta din ce în ce mai dură cu epidemia de Coronavirus!

Oricât de tare am încercat să împiedic acest lucru se pare că epidemia se extinde cu o viteză atât de mare încât toate argumentele mele au fost de prisos!

În urma unei decizii a Ministerului Muncii, prin care pune la dispoziție autorităților toate hotelurile pe care le dețin în țară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a emis astăzi o decizie prin care Hotelul Ceres devine centru de carantină!

Am încercat cu argumente să împiedic această decizie, dar se pare că intrarea în zona roșie și a Spaniei, Germaniei și Franței duce la o creștere exponențială a numărului de persoane pentru care se înlocuiește decizia izolării la domiciliu cu cea de intrare in carantină!

În rest, cu amărăciune, mai spun un singur lucru:

Mi-aș dori din suflet ca toate orașele din județ să fie la fel de preocupate și implicate ca și noi!

Nu este normal, nu este uman să descărcăm această presiune a spațiilor de carantină doar pe Pucioasa într-o măsură mai mare și pe Târgoviște, într-o măsură mai mică – vă rog să citiți cu atenție adresele mele către CJSU!

Puterea noastră, dragilor, vine din unitate!

Asta cer și de la locuitorii orașului, dar și de la primarii din județ!

PS. Ca să ne simțim și mai mici vreau să vă spun că nimeni nu s-a sinchisit să ne comunice oficial această decizie!!!”, a scris Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Constantin Ana 

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top