fbpx

Platformă de știri și opinii

Coronavirus România (24 martie 2020): Bilanțul deceselor a ajuns la 8

in Actualitate by
Banner

Marţi dimineață a fost înregistrat al  optulea deces al unui pacient din România infectat cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat de 70 de ani, ce suferea de diabet. Aceasta revenise din Italia.

Potrivit Grupului de comunicare strategică, este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani,  internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020.

Pacientul a sosit pe data de 7 martie 2020 din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest test moment în autoizolare. Bărbatul a fost internat pe data de 19 martie 2020 la SCBI Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind internat pe sectia ATI a spitalului.

Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II.

Îngrijorător este că o parte dintre cazuri ridică mai multe semne de întrebare. Unul dintre pacienții decedați a murit înainte să se afle că este infectat. Grav este și faptul că s-a dublat numărul de noi cazuri de pacienți. 143 de persoane depistate cu COVID 19 într-o singură zi, iar totalul a ajuns la 576 de cazuri.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top