fbpx

Platformă de știri și opinii

Primarul Târgoviștei anunță noi măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19

in Actualitate/Administrație by
Banner

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a susținut o nouă conferință de presă. Și de această dată informațiile au fost transmise prin videoconferință.

Edilul a precizat în timpul declarațiilor că în Piața 1 Mai și la complexul Pavcom au rămas deschise numai zonele alimentare.

„Am observat sâmbătă că toate mesajele, toate, recomandările, toate rugămințile care au fost adresate de către autorități, într-o măsură importantă au rămas fără efect. Străzi pline, supermarketuri supra aglomerate, toate acestea concurând la un cadru destul de propice pentru răspândirea noului coronavirus. Și atunci cred că măsura cea mai bună ar fi fost o interdicție a circulației persoanelor. (…)

Este foarte important să conștientizăm cu toții că de rămânerea acasă depinde viața noastră. 

La nivelul municipiului Târgoviște, astăzi, am realizat acțiuni de control împreună cu Politia Națională, împreună cu Poliția Locală, cu agenții constatatori împuterniciți de către noi.

Este închis Pavcomul, este închisă Piața 1 Mai, cu privire la tot ceea ce înseamnă produs care nu intră în sfera alimentară și așa trebuie să rămână atât timp cât există aceste interdicții.
Acțiunile vor continua și în perioada următoare.

În weekend au fost dezinfectate, din nou, toate mijloacele de transport în comun aparținând SC Servicii Publice Municipale.
Îmi doresc să depășim această situație cât mai rapid, dar repet, lucrul acesta depinde numai de noi, de atitudinea pe care o avem, în sensul că trebuie să rămânem în casă.

Ieșim numai dacă este absolut necesar și pentru strictul necesar
Renunțăm pe cât posibil la tot ceea ce înseamnă plimbări de recreere.

Noi o să vă ținem la curent pe parcursul întregii perioade cu noutățile pe care le avem, cu acțiunile pe care le întreprindem.
Îmi exprim din nou speranța și încrederea că vom reuși să trecem cât mai curând peste această perioadă și vă îndemn din nou să rămâneți în casă!

Situația este mai mult decât serioasă. Să ne țină Dumnezeu sănătoși, să fim disciplinați, să rămânem în casă și să salvăm viața noastră, a familiilor noastre, să salvăm viața apropiaților noștri!” a declarat Daniel Cristian Stan în timpul videoconferinței, material care se poate vizualiza accesând pagina sa de Facebook.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top