fbpx

Platformă de știri și opinii

Cornești-DJ 711 E: Tânăr băut, drogat, fără permis și cu numere false la mașină, reținut de polițiști!

in Actualitate by
Banner

Acțiune spectaculoasă a celor de la IPJ Dâmbovița în noaptea de 8-9 februarie 2020. Polițiștii au reținut cu greu un tânăr de 19 ani, care conducea un autoturism radiat din circulație, depistând ulterior că tânărul era băut, sub influența substanțelor psihoactive și nici nu avea permis de conducere!Tânărul conducea o mașină în care se aflau mai mulți adolescenți și inițial nu a vrut sa oprească la semnalul agenților de la IPJ Dâmbovița.

Reținut de polițiști după ce a fost prins conducând băut, fără permis și sub influența substanțelor psihoactive.

Totul s-a petrecut în noaptea de 8-9 februarie,în timpul acțiunii desfășurate de IPJ Dâmbovița, pe linia combaterii  faptelor antisociale din județ. Pe raza localității dâmbovițene Cornești, polițiștii au încercat sa oprească în trafic un autoturism în care se aflau mai mulți tineri.

Desfășurare acțiune

Șoferul nu a oprit inițial la semnalul polițiștilor, iar ulterior drumul i-a fost blocat de o autospecială de Poliție, procedându-se la imobilizarea ocupanților mașinii ( mai mulți tineri). Șoferul a declarat  că a vrut să oprească, dar nu a văzut inițial semnalul polițiștilor.

La testul cu aparatul etilotest, aparatul a indicat o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, asta după ce tânărul a încercat, în mai multe rânduri,   să evite testul spunând ca nu poate să sufle. ”Am băut trei beri”, a spus acesta. ”D-aia nu pot să suflu”, a mai adăugat acesta.

Sursa foto articol-  captură postare facebook, Televiziunea Columna și gazetadambovitei.ro

Ulterior polițiștii au aflat că tânărul nu posedă permis de conducere, acesta declarând cu nonșalanță că abia acum face școala de șoferi. Deasemenea, plăcuțele de înmatriculare de pe mașina in care se aflau tinerii opriți de polițiști, aparțineau unui alt autoturism.

Tânărul, de doar 19 ani, care a fost depistat conducând un autoturism radiat din circulație, pe DJ 711 E, la Cornești, în Dâmbovița, se afla și sub influența substanțelor psihoactive.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor prevazute de art.334 alin. 1,art.334 alin.2,art.335 alin.1,art.336 alin.1,art.336 alin.2 din Codul Penal.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top