Video-Intervenție spectaculoasă pentru salvarea unei femei căzute în fântână, la Vârfuri.

in Actualitate by
Banner

A fost o desfășurare impresionantă de forțe la Vârfuri, satul Merișoru,în această dimineață (27 ianuarie 2020). Cei de la ISU Dâmbovița au fost alertați de localnici si au deplasat la fața locului, cu un  1ASAS, 1 container pentru dezastre de la detașamentul Pucioasa și un echipaj de descarcerare de la detașamentul Târgoviște, pentru a încerca slavarea unei femei de 44 de ani căzute în fântână.

Femeie căzuta în fântâna

Femeia a fost scoasă de pompieri din fântână, după ce s-au folosit mai multe tehnici specifice de intervenție in astfel de cazuri. Aceasta era conștientă (video 1)

Fântâna în care a cazut femeia este situată pe domeniul public, pe o stradă din localitate. Nu se conosc deocamdata circumstanțele în care s-a produs incidentul. (sursa video-ISU Dâmbovița)

Femeia a fost transportată de urgența la Pucioasa (pe stadionul din localitate), de unde a fost preluată de un elicopter SMURD, pentru a fi transportată la spital. Cel mai probabil aceasta se afla în șoc hipotermic,în momentul în care a fost extrasă din fântână.

Banner