fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD DB: Vom câștiga alegerile locale din Dâmbovița!

in Actualitate/Politică by
Banner

Social democrații dâmbovițeni se văd, deja, câștigători ai alegerilor locale din acest an. Într-o conferință de presă, reprezentanții PSD Dâmbovița au declarat că adversarii politici nu au nicio șansă la alegerile locale.

Noul secretar executiv al organizației, Cristian Stan, este cel care a lansat ” informația” câștigării, fără dubiu, a alegerilor locale de către social-democrați. Argumentele? Iată ce a declarat Stan:

Declarații 27 ianuarie 2020 (PSD DB)

”Până în data de 15 februarie vor fi identificați toți candidații PSD pentru primarii. Echipele complete (primari si consilieri, locali și județeni) vor fi stabilite până în data de 1 martie, ca să putem intra în precampanie în formulă completă.

Până acum, la PSD, se stabileau candidații în funcție de simpatii sau antipatii politice, la nivel de conducere a organizației, contabili de la anumite comune, erau candidați la postul de primar în alte comune, ca să dau doar un exemplu. Nu se va mai întămpla acest lucru. PSD va câștiga alegerile locale, în Dâmbovița, fără doar și poate. Iar asta rămâne înregistrat. Vom mai discuta după alegeri. Acum ne concentrăm pe luptele cu adversarii politici. Schimbarea conducerii a fost o veste foarte proastă pentru PNL Dâmbovița. Erau foarte interesați de alegerile din PSD DB.‘ A spus Stan.

Alături de primarul Târgoviștei, a supralicitat si primarul comunei Voinești, Gabriel Sandu.

 

”Vă rog să mă înregistrați si pe mine. PSD va defila la alegerile locale din Dâmbovița. Pentru că nu seamănă niciodată alegerile locale cu europarlamentare sau prezidențiale. Veți vedea că vom avea un număr suficient de primari aleși și de consilieri județeni pentru a conduce pentru încă patru ani județul Dâmbovița.”

Nu ar mai rămâne de spus decât că… alegerile locale vor avea loc în luna iunie 2020.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top