fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia, surpriza Ligii I. Capitolul unde Târgoviștea e lângă campioana CFR

in Sport by
Banner

Chindia a reușit o performanță uriașă în meciurile jucate în 2019 în Liga I: a strâns o medie de 3.202 spectatori la Ploiești, unde își desfășoară jocurile considerate pe teren propriu. Asta pentru că stadionul Eugen Popescu abia a intrat în reabilitare, iar altă arenă din județ nu poate găzdui meciuri din prima ligă. Colegii de la Gazeta Sporturilor au scris în termeni elogioși despre atașamentul fanilor roș-albaștrilor și despre asistența din prima parte a campionatului, o medie care plasează Chindia pe locul 4 în prima ligă, după Craiova, FCSB și CFR, ba chiar foarte aproape de campioana României, a cărei medie este doar cu 264 spectatori deasupra echipei lui Viorel Moldovan.

„Chindia e marea surpriză a sezonului, la capitolul suporteri”, a titrat GSP, care a dedicat subiectului o pagină întreagă în ediția tipărită. Nu lipsesc fotografiile cu fanii Chindiei, ba și un prim-plan cu foarte cunoscutul „Gogoașă”, unul dintre cei mai vechi susținători ai echipei dâmbovițene. Altfel, Cherchez & .co s-au întors vineri seară din Turcia, unde au susținut un cantonament centralizat de 12 zile.

Pe 2 februarie, fix peste o săptămână, Chindia susține primul meci oficial din 2020, cu FC Botoșani, la Ploiești, la ora 17.00.

11.588 spectatori pe meci este media Universității Craiova, locul 1 la acest capitol în Liga I

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top