fbpx

Platformă de știri și opinii

Moreni| L-au ”avansat”, de la control judiciar la arest preventiv, după ce a spart mai multe geamuri

in Actualitate by
Banner

Un morenar se pare că a vrut cu tot dinadinsul să ajungă după gratii. După ce, în urma unui scandal, ce avusese loc în prima parte a lunii ianuarie, se alesese cu măsura de control judiciar, acum a ajuns în arest preventiv. Asta pentru că a continuat scandalul, pe care îl avea cu proprietarul unei societăți comerciale din Moreni și i-a spart geamurile societății.

Conflictul, dintre morenarul de 38 de ani și patronul unei societați comerciale din Moreni, a izbucnit în prima jumatate a lunii ianuarie, iar atunci tânărul de 38 de ani se alesese doar cu măsura controlului judiciar. Nu s-a lăsat însă și, în urmă cu două zile, a pus în practică amenințările, pe care le anunțase și pentru care se alesese cu măsura de control judiciar.

Conform celor de la IPJ Dâmbovița:

”În cursul serii de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale, cu privire la faptul că un bărbat a spart geamurile de la firma sa.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, un bărbat, de 38 de ani, Moreni, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat distrugeri la un punct de lucru al unei societăți comerciale, tulburând ordinea și liniștea publică.

De asemenea, polițiștii au stabilit că acesta se afla sub control judiciar, măsura dispusă în ziua de 14 ianuarie 2020, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice, fapte comise în dauna aceleiași părți vătămate.”

Polițiștii au procedat la reținerea bănuitul pentru 24 de ore, iar la data de 24 ianuarie a.c., față de acesta, instanța de judecată a dispus înlocuirea controlului judiciar pentru 60 de zile cu măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top