fbpx

Platformă de știri și opinii

Tragedie la Fierbinți! Un profesor pensionat a murit carbonizat,în propria casă

in Actualitate by
Banner

Un bărbat de 75 de ani a murit în cursul nopții de 22-23 ianuarie, la Fierbinți, comuna Șelaru,în urma unui incendiu ce i-a mistuit casa. Bărbatul a fost găsit de pompieri, după ce incendiul a fost stins. Este vorba de un fost profesor de limba și literatura română ce era pensionat.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de 22-23 ianuarie, la Fierbinți. Garda de Intervenție Vișina a celor de la ISU Dâmbovița a fost alertată, în cursul nopții, de izbucnirea unui incendiu la o casa din Fierbinți. La locul incendiului au intervenit 3 autospeciale cu apa și spumă ( de la Garda de Intervenție Vișina și Detașamentul Găesti, al ISU DB).

Din nefericire, abia după lichidarea incendiului, pompierii au descoperit, în casa mistuită de flăcări, trupul neînsuflețit al unui bărbat de 75 de ani. Bărbatul a murit carbonizat, spun pompierii. Din primele cercetari se pare ca incendiul a izbucnit din cauza  unui coș de fum deteriorat. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de 60 de mp, piese de mobilier, materiale textile, obiecte de uz gospodăresc, electrocasnice, etc, din interiorul locuinței. Practic întreaga casă a fost distrusă de flăcări.

Pentru bărbatul de 75 de ani  nu s-a mai putut face nimic, acesta decedând, cel mai probabil, în timpul somnului. Bărbatul locuia singur, conform unor informații.

Sursa foto articol-ISU Dâmbovița

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top