fbpx

Platformă de știri și opinii

Incendiu la școala din Butoiul de Jos. Pagube materiale importante

in Actualitate by
Banner

Un incendiu a izbucnit în această dimineață,16 ianuarie 2020, ora 06.50, la școala din Butoiul de Jos, comuna Hulubești. Din fericire nu au existat victime, iar copii nu au fost puși in pericol. Au fost înregistrate pagube materiale importante.

Conform celor de la ISU Dâmbovița,incendiul  a fost localizat la acoperișul centralei termice, de la școala din Butoiul de Jos, comuna Hulubești. Locul nu este apropiat de spațiul de educație și nu au fost înregistrate victime. Copii din unitatea de învătământ au fost în siguranță, din acest punct de vedere.

La locul incendiului au acționat pompierii de la detașamentul Găesti, cu 3 autospeciale cu apă și spumă (ASAS).

Incendiul de la școala din Butoiu de Jos a fost lichidat, de pompierii dâmbovițeni, după aproximativ 2 ore de intervenție. Conform celor de la ISU DB:

Incendiul s-a produs din cauza coșului de fum al centralei termice (alimentată cu combustibil solid-lemne), neprotejat termic corespunzător față de elementele combustibile din structura acoperișului. A ars acoperișul camerei centralei  termice pe o suprafață de cca.15mp. Intrevenția promptă a pompierilor a salvat clădirea școlii. Nu au fost victime.

 

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top