fbpx

Platformă de știri și opinii

Accident Mărcești

Mărcești| Au „împrumutat” mașina unui prieten și au provocat un accident. „Șoferul” nu avea permis

in Actualitate by
Banner

Teribilism adolescentin sau inconștiență? În una din aceste categorii (sau amândouă) se poate încadra gestul făcut de doi tineri dâmbovițeni. Tinerii, de 18 și 19 ani, au luat mașina unui prieten, fără ca să aibă acceptul acestuia, ca să se plimbe. Șoferul de ocazie nu avea nici măcar permis de conducere. Inevitabil au provocat un accident, ce, din fericire, s-a soldat doar cu pagube materiale.

Accident Mărcești
Dosar penal pentru un tânăr de 19 ani ce a condus au autoturism furat și a făcut un accident (Mărcești-DB).

Incidentul a avul loc în această după amiază (12 ianuarie 2020), la Mărcești, în județul Dâmbovița. Doi tineri, de până în 20 de ani, au luat mașina unui prieten pentru a face o plimbare, cu toate că nu i-au spus acestuia ce intenționează să facă, iar cel care a făcut pe șoferul nici nu poseda permis de conducere.

Conform celor de la IPJ Dâmbovița:

„Polițiștii de la secția Poliție Rurală Băleni au fost sesizați că pe raza localității Mărcești s-a produs un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că un șofer, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Mărcești, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul staționat și cu un altul care circula pe sensul opus de mers.

Evenimentul rutier a fost soldat doar cu pagube materiale.”

Conform unor informații, în mașină se aflau doi tineri (de 18 și 19 ani), iar șoferul este suspectat că ar fi consumat și droguri,înainte de a se urca la volan.

În cauză a fost întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top