fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD DB

Surprize, surprize la PSD DB. Conferință de alegeri pe 19 ianuarie. Tensiuni interne anunțate public

in Actualitate/Politică by
Banner

Conferință de presă cu surprize la PSD Dâmbovița! După o lungă perioadă de timp de tăcere, social democrații dâmbovițeni au ieșit în fața presei dâmbovițene după ședința BPJ care a avut loc miercuri după amiază. Cum ședința a fost una plină de amănunte picante cea mai simplă și eficientă metodă de prezentare a amănuntelor o reprezintă… citatul.

PSD DB
Conferință de presă PSD DB-8 ianuarie 2020.

Foto: de la stânga la dreapta Claudia Gilia, Daniel Cristian Stan, Rovana Plumb, Carmen Holban, Alexandru Oprea

„Alegerile interne din PSD Dâmbovița vor avea loc în data de 19 ianuarie, ora 11.00” a anunțat Rovana Plumb, președintele actual al PSD Dâmbovița.

„Voi candida pentru funcția de președinte al PSD Dâmbovița, la alegerile din 19 ianuarie”, a mai spus Rovana Plumb.

„O voi susține pentru funcția de președinte al PSD DB, pe doamna Rovana Plumb„, a declarat și Alexandru Oprea, președintele CJ Dâmbovița.

Între cei care au anunțat că vor candida, la proximele alegeri din PSD Dâmbovița, pentru aceleași funcții pe care le dețin acum, se regăsesc Cristian Stan sau Carmen Holban.

Un moment tensionat l-a reprezentat amintirea, de către un reprezentant al presei, unui incident petrecut în urmă cu două zile între deputatul Corneliu Ștefan și Alexandru Oprea, chiar în sediul PSD Dâmbovița. Deputatul Ștefan a acuzat, conform presei, că ar fi fost agresat verbal și fizic de către Alexandru Oprea. Fapt care nu a fost negat de Rovana Plumb, despre care s-a spus că ar fi fost martor la incident. Aceasta nu a dorit însă să comenteze, menționând doar că „astfel de lucruri nu se vor mai întâmpla”.

În schimb, a ținut neapărat să facă o altă precizare, amintind că este pentru prima și ultima oară când va vorbi despre… Adrian Țuțuianu!

„Acest personaj care a devenit din ce în ce mai toxic. Am evitat să răspund atacurilor sale, pentru că mi-a fost coleg și pentru că am sperat să-și continue drumul liniștit, fără a-și ataca foștii colegi. Se pare că este incapabil să treacă peste faptul că nu mai este în PSD (…) Singurul scop pe care îl are este acela de a distruge organizația PSD Dâmbovița. Fiecare declarație a sa este despre PSD, despre mine, constat că am devenit o obsesie a sa. Atunci când nu vorbește despre mine sau PSD Dâmbovița, vorbește despre familia mea. Pe această cale țin să îl anunț că problema lui se tratează”, a declarat Rovana Plumb.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top